qRuP HéPsi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
qRuP HéPsi

€n eqLnceLi Hpsii ..x3 Sitesi

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Mesajlarınııııız

+3
eren_tugce
.cemre.hilal.
Admin
7 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2008 3:46 pm

Hepsiye mesajlarınızı pleas , belirtin sadece bu konuya bakacaklar belki diğerlerinede bakarlar ben bilmem , burada onlara iletmek istediklerinisi yazııın Exclamation
http://gruphepsi.123.st
.cemre.hilal.
Yeni Üye
Yeni Üye
.cemre.hilal.

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimePtsi Şub. 25, 2008 8:30 pm

cemre&gülçin sizleri kendimden daha çhok sefiyorum eren yasemin darılmayın ama cemre ve gülçini sizden daha çhok sefiyorum ösellikle cemremmi sizleri çhok sefiyorum
eren_tugce
Moderatör
Moderatör
eren_tugce

GrupTaN FavoRiN..? : £R€N

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimePtsi Mart 03, 2008 6:14 pm

£r£n seni çok amaa çokk sefiommmmmmmmmmmmmmmmm Embarassed
angel_yasemin
Hepsici
Hepsici
angel_yasemin

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimeC.tesi Mart 08, 2008 11:01 pm

yasemin ablacım çok şekersin jnm yazdıklarımızı okuyolarmı Rolling Eyes
zYnP:
Yeni Üye
Yeni Üye
zYnP:

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimePaz Mart 09, 2008 12:30 pm

yasemin abla seni choq seviorum gülçin abla sn grubun en tatlı qızısın eren abla snide choq seiorum grubun en akıllısısın cemre abla snde choq iisin choq gzlsin darılmayın ama bn aranısda en choq yasemini seviorum hmde aşırı derecede yasemn abla inş mesajımı okuyosundur sni choq seviorrooooooooomSmileVery Happy
angel_yasemin
Hepsici
Hepsici
angel_yasemin

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimeCuma Mart 14, 2008 5:05 pm

zYnP: demiş ki:
yasemin abla seni choq seviorum gülçin abla sn grubun en tatlı qızısın eren abla snide choq seiorum grubun en akıllısısın cemre abla snde choq iisin choq gzlsin darılmayın ama bn aranısda en choq yasemini seviorum hmde aşırı derecede yasemn abla inş mesajımı okuyosundur sni choq seviorrooooooooomSmileVery Happy
tamammen hissettiklerim
meselem
Yeni Üye
Yeni Üye
meselem

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimeCuma Mart 14, 2008 5:45 pm

[img][/img]
meselem
Yeni Üye
Yeni Üye
meselem

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimeCuma Mart 14, 2008 5:45 pm

ay pardon yanlışlıkla oldu
meselem
Yeni Üye
Yeni Üye
meselem

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimeCuma Mart 14, 2008 5:47 pm

bn sizi ayır atmiyorum hepiniz birbirinizden güzelsiniz hepinizin yeri bn de ayrı umarın bi gün sizi görürü teke tekte konuşmak isterim
cemre_damla
Yeni Üye
Yeni Üye
cemre_damla

Mesajlarınııııız Empty
MesajKonu: Geri: Mesajlarınııııız   Mesajlarınııııız Icon_minitimeC.tesi Mart 15, 2008 5:51 pm

cemre abla yasemin abla gülçin abla eren abla hepinizi çok seviyorum.
ama ben en çok cemre yasemin ve gülçin ablayı seviyorm.
eren abla darılma tmm mı seni de çok seviyorm.
hepinizi çok çok çok öpüyorum.

Mesajlarınııııız
1 sayfadaki 1 sayfası