Hepsiye mesajlarınızı pleas , belirtin sadece bu konuya bakacaklar belki diğerlerinede bakarlar ben bilmem , burada onlara iletmek istediklerinisi yazııın
cemre&gülçin sizleri kendimden daha çhok sefiyorum eren yasemin darılmayın ama cemre ve gülçini sizden daha çhok sefiyorum ösellikle cemremmi sizleri çhok sefiyorum
eren_tugce Moderatör
Mesaj Sayısı : 64 GrupTaN FavoRiN..? : £R€N Kayıt tarihi : 16/02/08
Konu: Geri: Mesajlarınııııız Ptsi Mart 03, 2008 6:14 pm
£r£n seni çok amaa çokk sefiommmmmmmmmmmmmmmmm
angel_yasemin Hepsici
Konu: Geri: Mesajlarınııııız C.tesi Mart 08, 2008 11:01 pm
yasemin ablacım çok şekersin jnm yazdıklarımızı okuyolarmı
zYnP: Yeni Üye
Konu: Geri: Mesajlarınııııız Paz Mart 09, 2008 12:30 pm
yasemin abla seni choq seviorum gülçin abla sn grubun en tatlı qızısın eren abla snide choq seiorum grubun en akıllısısın cemre abla snde choq iisin choq gzlsin darılmayın ama bn aranısda en choq yasemini seviorum hmde aşırı derecede yasemn abla inş mesajımı okuyosundur sni choq seviorrooooooooom
angel_yasemin Hepsici
Konu: Geri: Mesajlarınııııız Cuma Mart 14, 2008 5:05 pm
zYnP: demiş ki:
yasemin abla seni choq seviorum gülçin abla sn grubun en tatlı qızısın eren abla snide choq seiorum grubun en akıllısısın cemre abla snde choq iisin choq gzlsin darılmayın ama bn aranısda en choq yasemini seviorum hmde aşırı derecede yasemn abla inş mesajımı okuyosundur sni choq seviorrooooooooom
tamammen hissettiklerim
meselem Yeni Üye
Konu: Geri: Mesajlarınııııız Cuma Mart 14, 2008 5:45 pm
[img][/img]
meselem Yeni Üye
Konu: Geri: Mesajlarınııııız Cuma Mart 14, 2008 5:45 pm
ay pardon yanlışlıkla oldu
meselem Yeni Üye
Konu: Geri: Mesajlarınııııız Cuma Mart 14, 2008 5:47 pm
bn sizi ayır atmiyorum hepiniz birbirinizden güzelsiniz hepinizin yeri bn de ayrı umarın bi gün sizi görürü teke tekte konuşmak isterim
cemre_damla Yeni Üye
Konu: Geri: Mesajlarınııııız C.tesi Mart 15, 2008 5:51 pm
cemre abla yasemin abla gülçin abla eren abla hepinizi çok seviyorum. ama ben en çok cemre yasemin ve gülçin ablayı seviyorm. eren abla darılma tmm mı seni de çok seviyorm. hepinizi çok çok çok öpüyorum.